Licenties

Je kunt bij elke praatplaat kiezen voor verschillende typen licenties. Een licentie geeft aan voor welke doeleinden je de praatplaat mag gebruiken.

1. Niet-commercieel

Je mag de praatplaat gebruiken voor niet-commerciële doeleinden. Bijvoorbeeld om zelf te printen en in de klas op te hangen, onder de voorwaarde dat je de regel onderaan de poster laat staan, en de plaat niet aanpast. 

Deze download heeft de Creative Commons licentie Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 4.0 Internationaal (CC BY-NC-ND 4.0).

Wil je de plaat gebruiken in je bedrijf, bijvoorbeeld als coach of psycholoog, kies dan voor een licentie voor commercieel gebruik.

2. Beperkt commercieel

Je mag de praatplaat gebruiken voor een aantal commerciële doeleinden. Bijvoorbeeld om in je praktijk op te hangen of in je nieuwsbrief op te nemen, onder de voorwaarde dat je de regel onderaan de poster laat staan, en de plaat niet aanpast.

Deze download heeft de Creative Commons licentie Naamsvermelding-GeenAfgeleideWerken 4.0 Internationaal (CC BY-ND 4.0), met als aanvulling de licentie Beperkt Gebruik, die inhoudt dat je hem alleen commercieel mag gebruiken in de volgende 2 situaties:

  • Om zelf te printen en ergens op te hangen als fysieke poster, bijvoorbeeld in je praktijk of bedrijf.
  • Om te delen met je netwerk, bijvoorbeeld in een nieuwsbrief of via social media. Daarbij gelden dus wel de regels voor naamsvermelding en geen afgeleide werken.

Je mag de plaat niet doorverkopen. Wil je de plaat gebruiken als onderdeel van een product van jezelf, zoals een cursusgids of presentatie, dan kun je de uitgebreide commerciële licentie aanschaffen.

3. Uitgebreid commercieel

Je mag de praatplaat voor altijd gebruiken in een product van jezelf, zoals een cursusgids of presentatie.

Deze download heeft de Creative Commons licentie Naamsvermelding-GeenAfgeleideWerken 4.0 Internationaal (CC BY-ND 4.0), met als aanvulling de licentie Uitgebreid Gebruik.

Dit houdt de volledige licentie in:

  1. Gebruik: Je mag de praatplaat met deze licentie gebruiken als onderdeel van een eigen product dat je in je eigen bedrijf gebruikt, zoals een cursusgids, lesmateriaal, een cadeaupakket voor klanten of een presentatie.
  2. Naamsvermelding en niet aanpassen: Hiervoor gelden de regels van de Creative Commons-licentie rond naamsvermelding en geen afgeleide werken (CC BY-ND 4.0). Dat betekent dat je de regel onderaan de praatplaat moet laten staan en de praatplaat niet mag aanpassen.
  3. Niet doorverkopen: Je mag de praatplaat niet doorverkopen, ook niet als onderdeel van een groter product. Wil je een eigen plaat die je zonder naamsvermelding kunt gebruiken en doorverkopen? Neem dan contact op.
  4. Termijn: Je mag de praatplaat op bovenstaande wijze voor altijd blijven gebruiken.
  5. Exclusiviteit: Dit is een non-exclusieve licentie. Dit betekent dat de praatplaat door mij ook aan anderen wordt verkocht.